` Tehnoterm

POLITICA DE CALITATE, MEDIU SI RESPONSABILITATE SOCIALA

Solutiile TEHNOTERM sunt obtinute si asigurate intr-un sistem de management al calitatii certificat prin SR EN ISO 9001 si sunt in conformitate cu standardele SR EN ISO 14001, din punct de vedere al protectiei mediului, OHSAS 18001 in ceea ce priveste sanatatea si securitatea operationala si SA 8000 pentru responsabilitatea sociala.

Politica de calitate este fundamentata pe obiective clar stabilite in domeniul managementului calitatii si de mediu, sanatate si securitate operationala. Compania TEHNOTERM pune accent pe capitalul uman, pe atragerea, mentinerea si motivarea angajatilor competenti, implementand in acest sens standardul de responsabilitate sociala, standard ce vizeaza imbunatatirea conditiilor de lucru, avind la baza principiile privind drepturile omului.

Politica firmei vizeaza imbunatatirea continua a sistemului de management, avand garantie competenta, responsabilitatea si implicarea pe toate nivelurile ierarhice in indeplinirea obiectivelor companiei.

Responsabilitatea firmei privind mediul inconjurator se regaseste in obiectivele companiei pe termen mediu si lung, dar vizeaza si reducerea impactului proceselor din cadrul firmei asupra mediului. De asemenea, solutiile pe care le ofera TEHNOTERM pentru instalatii pentru constructii contribuie semnificativ la cresterea eficientei energetice si economia de energie in investitiile derulate de clientii sai.