CU CE NE OCUPAM

Studii de fezabilitate si prefezabilitate, solutii tehnice;

Studii topografice si geotehnice privind infrastructura;

Proiectare de infrastructura: drumuri, retele de apa si canal, statii de pompare a apei, statii de epurare a apelor uzate;

Proiectare instalatii tehnico-sanitare, de stingerea incendiului, termice, electrice, ventilare si climatizare;

Realizare documentatii de autorizare ISCIR pentru echipamente ce intra sub incidenta prescriptiilor tehnice;

Consultanta specifica in domeniu.
Programele de executie lucrari sunt efectuate fie ca antreprenor general – pe baza licitatiilor castigate in nume propriu, prin indeplinirea criteriilor de eligibilitate si tehnice, fie ca subcontractor sau in parteneriat cu alte firme prestatoare de servicii, si constau in:

Lucrari de reparatii curente la constructii sau instalatii;

Lucrari de reabilitare si modernizari instalatii tehnico-sanitare, de stingerea incendiului, termice, electrice, ventilatie si climatizare;

Retele apa,canal;

Statii de pompare a apei si a apelor uzate;

Statii de tratare a apei si statii de epurare a apelor uzate;

Montaj centrale termice, cazane abur, cazane apa calda , echipamente de climatizare si ventilare, pompe de caldura, panouri solare, panouri fotovoltaice;

Puneri in functiune si autorizari de functionare pentru echipamente si sisteme de instalatii.
Societatea a incheiat contracte de colaborare si de distributie echipamente cu diversi parteneri reprezentativi atat pe plan national, cat si international, dintre care mentionam:
       
WILO WILO - Producator de elita in domeniul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate.
S.C. TEHNOTERM S.R.L. este distribuitor autorizat WILO Romania din anul 2003 si asigura service in exclusivitate pentru zona Moldovei pentru produsele marca WILO.
FERROLIFERROLI - Furnizor de produse destinate incalzirii rezidentiale, climatizarii rezidentiale, incalzirii industriale, climatizarii industriale si al sistemelor solare.
WEISHAUPT WEISHAUPT - Furnizor de echipamente termice pe baza de gaz, combustibil lichid si mixt.
VIESSMANN VIESSMANN - furnizor produse destinate incalzirii rezidentiale, climatizarii rezidentiale, incalzirii industriale, climatizarii industriale si al sistemelor solare.
ERENSAN ERENSAN – producator de cazane de incalzire centrala pentru locuinte, cazane de aburi si recipiente sub presiune, arzatoare, pompe.
ICPIAF ICPIAF – furnizor de servicii de proiectare si executie echipamente si utilaje tehnologice pentru industria alimentara, petroliera, chimica, farmaceutica : schimbatoare de caldura, micropuncte termice, grupuri de preparare apa calda, filtre si echipamente de filtrare a apei uzate, instalatii si echipamente de racire industriale.
GRUP ROMET GRUP ROMET – furnizor de echipamente pentru tratarea apei, hidranti, pompe, vane, compresoare, cuplinguri, conducte, contoare de apa, instalatii complete de irigat prin picurare, prin aspersiune, cu tambur si furtun, cu rampe si pivoti, instalatii de incalzire cu panouri solare si cu tuburi radiante.


Cei mai importanti furnizori de echipamente, accesorii si alte utilaje cu care S.C. TEHNOTERM S.R.L. lucreaza in mod constant sunt:
DUNA ARMaTURA - furnizor de echipamente pentru alimentarea, transportul, distributia apei potabile si pentru retelele de canalizare.
ROBMET – unici distribuitori pe piata romaneasca a robinetilor Bolder Valve.
AMIANTIT PIPE SYSTEMS - liderul mondial in productia de sisteme de conducte si fitinguri din PAFSIN (rasini poliesterice armate cu fire de sticla si insertie de nisip), furnizor desisteme de conducte si fitinguri din fonta ductila, sisteme de conducte din polimer beton, sisteme de conducte din beton armat, sisteme de conducte din materiale termoplastice, inclusiv PVC si HDPE, produse de etansare din cauciuc (garnituri), servicii de management in domeniul apelor.
VALROM  - liderul national in productia sistemelor de tevi din plastic; producator si furnizor deproduse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire.
CALOR - furnizor de echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru instalatii termice, sanitare si sisteme de ventilare-climatizare.
SOLTERRA – companie lider in proiectarea si instalarea de energie din surse regenerabile, specializata in productia de sisteme fotovoltaice "la cheie" si furnizarepanouri solare fotovoltaice.
ROMSTAL - furnizor echipamente si instalatii pentru constructii.
DEDEMAN - furnizor de materiale de constructii si pentru amenajari interioare.
PRAKTIKER – furnizor de materiale de constructii si pentru amenajari interioare.
BLACK SEA – furnizor de produse si echipamente pentru sisteme de incalzire, alimentari cu apa, articole sanitare, aer conditionat, instalatii de gaz, materiale de constructii si amenajari, echipamente industria alimentara.
SMART ELECTRIC - furnizor echipamente electrice si electroenergetice.
EUROVIAL
ELEMATIS
COMTECH
NILGOM